Om Zekape

Hankatte

Hunkatte

Killinger

Kastrater

Tidligere kuld

Galleri

Om skovkatten

Kontakt

Links

Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inde eller ude

En skovkat egner sig godt som både ude- og indekat, den tilpasser sig nemt situationen. Den er vagtsom, og er som navnet lyder, skabt til at være ude. Pelsen på skovkatten er ikke sart overfor udelivet, så med lidt pleje vil den ikke filtre helt sammen. Men en skovkat kan også sagtens fint begå sig som indekat i f.eks en lejlighed.
 
En mulighed er også at lære sin skovkat at gå i sele. Lærer man kattene op fra de er killinger, kan de uden problemer lære at gå i sele, og man slipper for bekymringerne med bilerne, der hvert år kører flere tusinde katte ned.
 
Flere og flere benytter sig af muligheden for at indhegne deres haver med strømførende tråd for oven. På den måde har kattene glæde af hele haven, og samtidigt ved man de ikke løber andre steder hen.
Man mindsker derved også, at andre dyr kommer ind i haven. Risikoen for at blive smittet med sygdomme og slåskampe med andre katte er derfor minimal.

Hos os er kattene i løbegårde, når de er ude. Vi fik bygget fine nye store løbegårde i 2006 med hylder og klatrefaciliteter osv og fine isoleret huse til dem. Vi har idag 5 løbegårde, som så kan slås lidt sammen på kryds og tværs, og et par stykker har direkte adgang til huset.
Med tiden vil vi dog gerne have indhegnet noget af haven. Den tid den glæde......


 

Tilbage til infosiden

 

www.zekape.dk - copyright © Zekape Norwegian Forest Cats 2008 - mail: kontakt@zekape.dk
Webmaster Zekape - please do not copy any of the websites content, without asking us first